BABY I TELL YA, MY HEART IS FREAKING OUT WHEN I HELD YA

idag ska jag inte göra någontingen typ, blir väl bara att chilla. taggar verkligen skolan imon, nä inte alls men 3 timmar som är väldigt onödiga.. men gutt att man är ledig på onsdag!
blir ju inte någon sovmorgon i mon eftersom att det börjar vid 9-12. menmen jag överlever nog. efter det sticker iallafall jag till farmor och farfar med familjen och spenderar dagen där, mys! vi hörs.


YOU SMILE AT ME

dagen idag har gått rätt fort, gjorde no prov och det gick väl sådär.
idag följde iallafall cassie med mig hem och vi pratade mest osånt där! skönt med fredag imon.
men nu har jag väl inte så mycket mer att säga, vi hörs!
duärbest

I CAN BE TOUGH, I CAN BE STRONG

ligger i soffan och kallsvättas, har ont i huvudet och ont i magen. alltså så är jag inte i skolan idag. men jag ska nog gå imon! tänkte att jag skulle gå ut lite och ta kort eftersom att våren är här, så jag får röra på mig lite!
ska snart äta sen händer det nog inte så mycket mer idag, har prov imon men har inte boken hemma.. så vi får se hur det går, ett lycka till kanske? :*
någon knäpp bild?

BEFORE I DIE



JAG KAN INTE SLUTA TÄNKA PÅ DIG

ska plugga lite, men vi får se hur det går. har verkligen ingen lust!
ikväll ska jag kolla på mariawern iallafall med mamma och pappa. sen ska jag väl inte göra så mycket mer.
imon är det iallafall dans, ska även vara hos farmor och farfar innan det!
nä nu ska jag dra på lite musik och plugga, vi hörs.

BUT I STILL MISS YOU


CHILL

sitter nere i soffan och ska kolla på gladiatorerna med pappa, imon ska jag nog plugga lite.. eller ja jag ska läsa. det gör jag nog ute i varmen om det blir varmt! vi hörs

YOUNG, WILD AND FREE

sitter just nu med emelie i min säng. vi har varit ute och gått ute i det fina vädret, vilat på en fotbollsplan gjort mat sen har vi inte gjort så mycket mer. vi ska nog se på film nu sen nanar hon hos mig inatt och kanske fredag till lördag med! guttans. igår var det innebandy sak i skolan som var piss tråkig, sen följde jag med moa hem.
Skönt med lång helg eftersom att vi har studiedagar idag och på fredag!
Hoppas att ni har det fint där ute i det fina vårvädret!


..

Jag har så mycket som jag vill ge,
Men du vill inte ta emot.
Jag har så mycket som jag vill säga,
Men du vill inte höra.
Jag har så mycket jag vill visa,
Men du vill inte se.
Jag har så mycket att älska,
Men det kan du ej förstå.

TAKE MY HAND

förlåt att jag inte har bloggat nu på vardagarna, men har haft prov och sånt och det kommer ju faktiskt före!
idag är det fredag, guttans. ska iallafall kanske vara med jasmin, vi får se! sen imon följer jag med mamma och pappa till karlskrona och shoppar lite, sen på söndag blir det myskväll med min fina wilma. vi hörs!

.


JAG SIKTAR MOT TOPPEN SÅ LÅNGT JAG KAN NÅ

skolan idag gick rätt fort, när jag kom hem åt jag livet sen har jag mest suttit här. men nu ska jag ta en filt, dricka varm oboy och sitta och läsa utvandrarna ett tag..
vättigare än att sitta här iallafall!

I JUST THINK OF YOU

har väl inte så mycket att säga men dansade iallafall idag, skönt att ränsa tankarna!

Sofia är bäääst!♥

Nu när jag äntligen är inne på Sofias blogg tänkte jag att jag skulle skriva lite om denna tjejen ;)♥
Jag har haft otroligt roligt även fast de har kommit lite tråkigheter imellan åt men du har alltid ställt upp och det betyder otroligt mkt gumman! Du torkar mina tårar med en sån betydelsefullhet.
Du är en helt otrolig vän som alla skulle behöva, du förstår i alla lägen och finns alltid där om det är något. I varje problem jag har haft som har förekommit ganska ofta har du alltid funnits där för mig! Vet inte hur jag ska beskriva den glädjen...
Jag vill att du ska veta att jag försöker med desamma, jag vill att du ska veta att jag alltid finns där!
Jag bor bara en bit bort och bara 10 siffor bort som mest och du kan alltid nå dem, dag som natt!
Sofia är en som alltid ställer upp för sina vänner och jag tycker alla borde ta vara på det, för vänner växer inte på träd och absolut inte de som är speciella! Jag är så glad att jag fick henne till just min! Och man kan berätta allt för det stannar verkligen hos henne och det är de inte alla som håller. Sen ska jag bara säga att om ni såra henne då jävlar kommer jag, nejmen hon är inte en som är värd att bli sårad..hon är för underbar för det!
Jag älskar dig gumman, superdupermycket! Även fast vi inte har känt varandra alls länge så betyder du jättemkt för mig! Vad som än händer så vill jag aldrig förlora dig och det hoppas jag att du vet! ♥♥
//Din Emelie Andersson

MIN FINA VÄN!!!

I'M FEELING AWESOME


JAG RESER MIG IGEN

hade en super mysig dag med becca igår. cyklade långt ut i skogen, åt kladdkaka och dampade lite smått.. härligt!
idag ska jag iallafall till emelie sen ska vi kolla på melodifestivalen, mysa oså. nanar där i natt så blir nog ingen bloggning. råkade ta bort mina fb meddelanden.. eller en konversation och det går inte se dom fina orden längre.. panik.. menmen idag var jag iallafall ute och gick med mamma, skönt med friskluft!
 


Design by:FIMH