LOVE THE LIFE YOU LIVE, LIVE THE LIFE YOU LOVE

sista dagen som fjortonåring har jag spenderat med min fina pojkvän, gosiiiigt! imon kommer lite släkt för att fira mig som fyller hela 15 år, wihhhoooo. hihi har inget mer att säga än detta så vi hörs finisar!

HOLD ON TO THE DREAM

sitter just nu i min säng ska nog kolla på någon film snart. idag har jag inte gjort alls mycket förutom varit i skolan, imon åker jag och mammi till kalmar en runda så får se vad jag hittar!
har 1 månad med min fina pöjk idag med hihi. aja har inget att säga pöööössss

ONLY ONE LAST KISS

kom hem från farmor och farfar för ett tag sen efter första dagen iskolan, roligt att träffa alla igen och komma tillbaka faktiskt!
nu ska jag bara chilla och fixa lite i rummet, sen blir det tvmys. vi hörs pusss

HUN TOG MIN GUITAR

idag har jag inte alls gjort mycket bara chillat, imon får jag se vad jag hittar på men på kvällen kommer iallafall lite släkt hit så då ska vi grilla och lite sånt! ska redigera lite bilder nu och sen ska jag nog kolla på någon film.
ha det bra sötnosar!

YOU RAISE ME UP

sitter och äter lite och om ett tag drar jag till min fina pöjk! igår var iallafall emelie här och vi hade lika kul som vanligt, kollade film snackade massa oså. nu ska jag fixa mig lite så vi hörs :)

VART JAG ÄN GÅR

kom hem från kalmar för några timmar sen och har köpt lite saker till mitt rum och även ny mobil som jag får om några dagar! nu ska jag hoppa in i duschen och fixa lite till imon, begravning ju vilket inte alls känns bra menmen..
vi hörs när vi hörs!
 

NOBODY KNOWS

har precis ätit kebab så nu cyklar jag snart och möter bästis, vi ska nämligen plocka blåbär och ta en fika i skogen myyyyyys! ska försöka bli bättre med bloggningen nu med, vi hörs.

Design by:FIMH